Volkswagen Golf 4: linker fan voor aico doet het niet wat kan dit zijn golf 4 2002

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16 16v

linker grote fan draait niet meer dit betreft de airco fan kan hem wel met de hand draaien dus zit los kabels heen en weer bewogen maar er zit geen beweging in geeft geen storings melding naar mijn inziens geen zekering voor aanwezig .
Wie heeft er een oplossing gaarne uw bericht groetjes jan ps rechter kleine fan draait wel.
betreft een golf 4.

Jan.Lamers

Geplaatst door Jan.Lamers (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

fordmannetje (0) PRO, 8 jaar geleden

moet zeker gezekerd zijn

Jan.Lamers (0), 8 jaar geleden

staat niets van in het boekje dat er een zekering zit waar kan ik deze vinden?

kaleido 1 (1755) PRO, 8 jaar geleden

Grote fan gaat pas draaien als de temperatuur echt te hoog wordt , als je de airco uit zet stopt de kleine ook als het goed is.

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Maar wordt je motortemperatuur te heet ofzo? Volgens mij is de grote (linkere vanuit auto gezien) alleen voor de motortemperatuur en de rechtere voor de airco, volgens mij pas vanaf de Golf 5 dat ze altijd beiden tegelijk gaan draaien voor motortemp. en voor airco.
Wat is nu precies het probleem waardoor je nu naar die fan aan het kijken bent?

Jan.Lamers (0), 8 jaar geleden

ik heb de stekker los gehad onder de grote fan en met stekkertjes door verbonden alleen de kleine fan ging draaien normaal moet de grote fan ook gaan draaien dit duid er op dat de motor van de grote fan stuk zou moeten zijn als laatste heb ik met de hamer op de motor van de grote fan een paar flinke tikken gegeven en ging weer draaien vermoedelijk inwendig de motor koolborstels ofzo voor zover probleem opgelost beide fannen draaien weer bij deze ieder bedankt die gereageerd heeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.