Volkswagen Caddy: loopt stationair op 3 cilinder

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Hallo, we hebben hier een caddy die stationair op 3 cilinder loopt. als je gas geeft en normaal rijdt dan loopt die perfect op 4 cilinder. storingscode geeft aan dat de 4de cilinder een misfire heeft. Zat zelf aan de bedrading te denken maar dan is het vreemd dat die het alleen stationair doet.
iemand een ander idee? brandstof filter is al vervangen.

groeten ed

at

Geplaatst door at (10) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (20) PRO, 13 jaar geleden

nou ik ben ook bang dat het de verstuivers is.
maar bij deze wagen heb je zo de draadboom onder het klepdeksel vervangen en bij vervanging van de verstuiver vervangen we altijd de draadboom dus ik zou dze eerst verevangen en kijken en is het niet goed dan de verstuiver vervangen in tijd maakt het in totaal niet veel uit.

groetjes jan.

at (10) PRO, 13 jaar geleden

Heb net de computer erop aangesloten, als ik m uitlees bij meetwaardenblokken(08) nr 13 dan als die stationaier draait dan staat die bij de vierde cilinder op 2.99mg/str die andere drie regelen. als je dan gas geeft dan loopt die wel terug en gaat die ook regelen. Misschien zegt iemand dit wat?
groeten ed

Vex (0) PRO, 12 jaar geleden

Zelfde probleem enkel op cilinder 1 + diesel in de olie.

mvg,

Garage Vandeput

at (10) PRO, 12 jaar geleden

We hebben de man met een reiniger in de tank laten rijden en heb tot nu nog niets gehoort. Ik zal m binnenkort s bellen of het hiermee opgelost is.

koert_ahja (0), 12 jaar geleden

sluit me aan bij Jan; een verstuiver.
kan je zelf proberen reinigen, dus de verstuiver uit elkaar halen, maar je moet die zaken wel héél proper behandelen want een vuiltje van enkele micron is al groot genoeg om je verstuiver opnieuw te verstoppen.
Met reiniger kan je misschien een aanslag verwijderen, maar vuiltjes kan je er niet mee laten verdwijnen.
succes.

at (10) PRO, 11 jaar geleden

Het was idd een verstuiver

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.