Volkswagen TRANSPORTER BESTEL: luchtmassameter

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel

Hallo,

Ik heb een vw transporter van 2008 met bijna 201D kilometer. Vorige maand plots probleem bij toerental gelijk of boven 2500 toeren.
De motor sputtert en zwarte rook uit uitlaat. Bij uitlezen werd defect Egr klep gemeld. Deze vervangen maar probleem bleef. Dan luchtmassameter losgemaakt en gereden. Geen probleem. Dus nieuwe geplaatst maar terug hetzelfde probleem. Weet iemand raad? met dank!

petanker

Geplaatst door petanker (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 5 jaar geleden

je zult toch weer moeten uitlezen en/of rijden en de meet waarde blokken lezen .
en wat voor motor praten we over.

groetjes jan.

petanker (0), 5 jaar geleden

Hallo Jan,

bedankt voor uw reactie ! Het is een transporter t5 1.9 tdi 85pk. Ik zal hem inderdaad nog eens moeten laten uitlezen. Mag men verder rijden met de fiche van luchtmassameter los?

jan T (10) PRO, 5 jaar geleden

ja je krijgt dan een vaste waarde voor het regel apparaat maar je hebt dan niet de goede regeling maar als hij bokt is het ook niks dus ik zal niet telang er mee door rijden maar er gaat niet iets door stuk of zo.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.