Volkswagen Golf IV: Luid alarm werkt niet meer

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: GTI

Hallo, ik heb ff een vraagje over de auto van mijn zoon. Hij is in het bezit van een VW GOLF GTI. Perfecte auto, doch op dit moment werkt het luid alarm niet meer. Als we een alarm veroorzaken, dan treden wel de knipperlichten in werking, doch niet meer het autoalarm. Herkent iemand dit probleem en hoe is dit op te lossen. Alvast bedankt voor de reactie(s).

Benz190

Geplaatst door Benz190 (20) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Kan zijn dat de hoorn zelf stuk is of iets anders, je kan hem eerst even laten uitlezen maar dat kan alleen als het een origineel alarm betreft.

Benz190 (20), 11 jaar geleden

Ey Ricky,
bedankt voor je snelle reactie. Ik heb contact opgenomen met de vorige, 1e eigenaar, die mij wist te vertellen dat de auto NIET af fabriek was voorzien van een alarminstallatie. Op verzoek van de verzekeringsmaatschappij heeft hij bij de dealer(Wealer) het alarmsysteem laten inbouwen. Het betreft een Texalarm AV 2155 NL. Het uitlezen van deze nadien ingebouwde alarminstallatie is via de computer helaas niet mogelijk. Heb je eventueel nog een andere suggestie? Groetjes v. Frans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.