Volkswagen Golf IV: zekering nr. 32

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V

De zekering nummer 32 gaat er steeds uit. Op de zekeringkaart staat een motor teken maar de motor geeft geen storing en blijft normaal doorlopen. Wat opvalt is dat de koelvinnen constant doordraaien verder werkt alles normaal.
Ik ben nieuw op dit forum en hoop dat jullie mij kunnen helpen.

WvBP

Geplaatst door WvBP (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Ik zou hem laten uitlezen in de garage en kijken wat daar uitkomt.
Dat die koelfannen blijven draaien mag alleen als de airco ook aan staat, als je die uitzet dan moeten ze ook stoppen, doen ze dat niet dan is er iets fout. Misschien zien ze ook met uitlezen waarom die zekering eruit ploft en anders moeten ze op hun schema's kijken waar die zekering 32 precies allemaal voor is.

Wat je zelf even kan bekijken is bovenop de accu zit een zekeringkastje en deze willen nog wel eens oxideren of zelfs smelten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.