Volkswagen Lupo: Lupo 1.0 AHT kopen?

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Beste mensen,

Volgende week ga ik een Lupo 1.0 met AHT motor bezichtigen. De auto is uit 1999 en heeft 90dkm gelopen en goed onderhouden. Ik heb begrepen dat deze auto een ketting heeft ipv een distributieriem. En dat het een skoda motortje betreft. Zijn deze motoren gevoelig voor storing en waar kan ik het beste op letten bij de het bezichtigen? Kan ik beter een lupo met een gewone distributieriem kopen?

Dank alvast voor jullie reacties.

Geronimo3608

Geplaatst door Geronimo3608 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

De doelstelling van deze site is het oplossen van TECHNISCHE problemen van auto's. NIET een advies- en/of informatiesite voor aspirantkopers van een (andere) auto.
De topics waarin toch om aankooptips cq. adviezen wordt gevraagd worden door het moderatorteam gesloten.
Indien iemand de vraagsteller toch van informatie wil voorzien, kan deze dat doen door de vraagsteller rechtstreeks per email te benaderen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.