Volkswagen Lupo: Lupo 1.0 aht valt zomaar uit

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0 AHT

Hallo, onze lupo valt zomaar uit tijdens stilstand of rijden heb nu al meerde malen gehad dat ie spontaan uitvalt krijg hem dan ook niet meer aan met de koppeling moet dan met het contact starten dan loopt ie meestal na 2 keer weer. (dat doe ik op de snelweg ook snel koppeling in en via het contact weer starten)
Ik had uit voorzorg de bougies al vernieuwd en er een nieuwe bobine opgezet maar dat hielp niks.
De auto heb ik uitgelezen met een vaghandscanner en geeft codes 00525 en 00537 aan.

iemand enig idee wat er loos is?

Milonator

Geplaatst door Milonator (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

de Dokter (0), 11 jaar geleden

Misschien contactblokje achter contactslot of een relais.

Milonator (0), 11 jaar geleden

Hoi bedankt voor de reactie ik ben gisteren bezig geweest aan de lupo en heb een nieuw contactblokje van het contactslot erop gezet, en naar het brandstofpomp relais (410) gekeken.
Nou kwam ik bij het relais tot de ontdekking na het verwijderen van de kap (van het relais) dat de printplaat van het relais flink geoxideerd was, heb de boel schoongemaakt met contactspray en weer gemonteerd.
Nu is de auto na 3 dagen rijden nog niet 1 keer uitgevallen dus denk het in 1 van de 2 heeft gezeten.:)



Even een update het probleem is nu definitief opgelost auto begon na 2 weken weer op de vreemste momenten uit te vallen, ben toen maar een nieuw brandstofpomp relais gaan halen bij de vw dealer en sindsdien nergens last meer van.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.