Volkswagen Lupo: Lupo 1.4 16V Ventilatorprobleem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16V

Hallo iedereen,

Ik heb een probleem als ik mijn ventilator in de lupo aanzet. Dus niet die ene die vooraan de auto bij het motorblok zit, maar gewoon de ventilator om de lucht binnen te regelen. Ik heb trouwens geen airco.
Mijn probleem is dat de 3e en 4e stand het wel doen, maar de 1e en 2e stand niet. Dit kan behoorlijk irritant zijn aangezien die aanjager in de 3e stand al een behoorlijk lawaai maakt.
Iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn en hoe ik het kan verhelpen? Het liefst sleutel ik zelf aan de auto, aangezien ik nog student ben en ik gewoon de garagekosten niet kan betalen.
Ik heb wel al naar wat garages gebeld, maar die zeggen allemaal dat ik de auto moet langsbrengen zodat hun even ernaar kunnen kijken (tegen betaling natuurlijk!)

Alvast bedankt iedereen!!!

EMENEM

Geplaatst door EMENEM (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

het kan in de motor zitten of in de weerstand.
je zult bij de motor moeten meten of je de schakel standen door krijgt dus stand 1 komt er dan spanning op enz.
dan kun je zien of het de motor is of iets anders.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.