Volkswagen Lupo 3L: lupo 3L uit 1999 gekocht

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.2 TDI

Ik heb een lupo 3L gekocht waarvan er een lampje blijft branden van de ABS, en dat zou door de garage verholpen worden, maar nu is er tegenwoordig zoveel electronica in de auto dat het alleen nog maar uitgelezen kan worden dmv electronica.
ik ben best handig met sleutelen, en overweeg hiervoor om de uitlees apperatuur dan ook aan te schaffen, ook om de service beurten te kunnen resetten,

maar wat kost zoiets, en net zo belangrijk, waar vind ik dit?

gr. jeroen

jeroenk007

Geplaatst door jeroenk007 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

kijk eens op marktplaats jeroen.... je wordt overspoeld door div aanbieders, zijn wel engelse versie's.

paul,

oldford (0) PRO, 17 jaar geleden

Kijk uit met marktplaats, ebay en alle andere aanbiedingen. Dit zijn apparaten om de motor uit te lezen via een gestandaardiseerde manier (OBD2/EOBD). Echter, het werkt alleen en uitsluitend voor de motor en niet voor alle andere systemen in de auto, zoals ABS, Airbag, Airco, etc, etc.!
Je bent beter geholpen met Vag-com. Zie: http://www.ross-tech.com/vag-com/

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=oldford]Kijk uit met marktplaats, ebay en alle andere aanbiedingen. Dit zijn apparaten om de motor uit te lezen via een gestandaardiseerde manier (OBD2/EOBD). Echter, het werkt alleen en uitsluitend voor de motor en niet voor alle andere systemen in de auto, zoals ABS, Airbag, Airco, etc, etc.!
Je bent beter geholpen met Vag-com. Zie: http://www.ross-tech.com/vag-com/[/quote]
ter aanvulling zie ook : http://www.priemus.nl/shop/

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.