Volkswagen Golf 1 GTI 1800: massa probleem

Bouwjaar: 1983

mijn auto is afgekeurd wegens een massa probleem.
Wanneer ik mijn verlichting aan heb, en vervolgens doe ik mijn knipperlicht aan doet mijn gewone verlichting zwak mee. hetzelfde probleem gebeurd wanneer ik mijn claxon gebruik!!! kent iemand dit probleem en weet de oplossing, zou je het mij dan zo snel mogelijk kunnen vertellen. (apk loopt tot 1 april)
en nog een klein vraagje, maakt het verschil als je je homokineten vervangt door imitatie?? of kan ik beter orgineel gebruiken.(hij is hier niet op afgekeurd maar er zat een klein beetje ruimte op)

mvg wilmer

GTI-Driver3854

Geplaatst door GTI-Driver3854 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

GTI-Driver3854 (0), 20 jaar geleden

De verlichting is opgelost!!! het centraal aardpunt achterin de koffer van verroest. maar nog ff een vraagje, als je achter je wiellager moet vervangen welke moet je dan hebben de binnenste of de buitenste wiellager???

carmania2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

word geleverd in een setje met 2 lagers, de binnenste en de buitenste.

audia4 (0) PRO, 20 jaar geleden

Het andere massaprobleem zit waarschijnlijk bij het centrale massapunt onder het dashboard, rechts naast de zekeringkast, naast de ophanging van het rempedaal. Een soort kroonjte waar een hele bos bruine draden samenkomen, gemonteerd met schuifstekkers. Hele handel afknijpen en met een geschikte krimptang nieuwe stekkers opzetten, kroontje demonteren en ontroesten en carrosseriedeel waar hij met de sterschroef op vast zit ook. hele zaakje monteren (sterschroef muurvast) en in de vaseline spuiten. Probleem is dan voor eeuwig opgelost.
Bruine massadraden die extra bij de - klem van de accu zitten ook controleren, dan heb je zekerweten alles gehad.

Homokineten immitatie van fabrikant spidan (levert lörbo voor VW) is gelijk aan wat de dealer momenteel origineel voor de oude golfjes levert. (VW gebruikt origineel Lörbo assen) Te koop bij brezan of andere speciaalzaak voor automaterialen. Kwaliteit goed en goedkoper dan VW. Lid GTI club geeft hier korting. Homokineten hebben overigens altijd een beetje speling, anders zouden ze vastlopen. Meestal geven ze eerst geknak tijdens het sturen. Als dat zo is moet je ze vervagen.

succes

audia4 (0) PRO, 20 jaar geleden

opgelost??

GTI-Driver3854 (0), 18 jaar geleden

Jah ik heb gewoon 1 van de 2 claxons los getrokken toen trok de massa kabel het wel. vervolgens heb ik hem er naar de apk weer op gezet. en die aandrijfassen heb ik goed 2e hands setje gemonteerd ben ik er eerst weer vanaf.

groeten wilmer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.