Volkswagen Golf: Met remmen problemen (ABS)

Bouwjaar: 1998

Hallo mensen,

Sinds 2 weken rijd ik in een golf 4 TDI 81 kw 1998. De golf rijders weten dat een golf 4 hele gevoelige rempedaal heeft, dus als je een klein beetje de rempedaal raakt remt ie al gelijk. Deze reactie heb ik niet. Ik heb wel een ABS, maar ik moet wel de rempedaal verder indrukken om te kunnen remmen, dus net als bij een auto zonder ABS. Ik heb wel de remmen laten testen door een bovag garage, maar daar bleken ze goed te zijn voor de APK, maar ik heb wel m\n twijfels.
Heeft iemand de zelfde probleem als ik of kan iemand mij een nuttige tip geven.

Iso

tsgenc

Geplaatst door tsgenc (65) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Controleer eerst je vacuum aansluiting/leiding op je rembekrachtiger(grote zwarte trommel boven het remvloeistof vaatje).
Wat ook kan zijn is dat ze met de afleveringsbeurt o.i.d. remblokken hebben vervangen op versleten schijven...maar dit zou na een stuk of wat kilometer toch beter moeten worden.
Als dat het niet is zou ik de rembekrachtiger gaan controleren, mischien is de hoofrempomp lek en is alle vloeistof erin gelopen met alle gevolgen van dien.

tsgenc (65), 18 jaar geleden

kan ik deze dingen ook laten uitlezen bij de dealer en zitten er kosten ann het uitlezen van de auto.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.