Volkswagen Golf: Golf TDI(110PK) 1999

Bouwjaar: 1999

Na het starten slaat hij gelijk weer af. is bij volkswagen uitgelezen maar kunnen niks vinden. af en toe blijft hij met een beetje geluk wel lopen.

f.j.

Geplaatst door f.j. (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

16 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hoezo niks vinden? gij die zoekt die vind..

is toch een bekent probleem bij dit type 4.. of het zit in de startonderbreker! of relair 109, die regelmatig de geest geeft en dit vermoed ik voor 99%

paul,

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Dat die monteurs dat nou nog niet doorhebben. Ze zouden ook eerst 1/2 jaar in het magazijn moeten werken, dan weten ze misschien wel wat vaak te barsten gaat.

Dit is weer echt zoiets van de computer zegt niets dus we weten het niet......

Fredo (0), 18 jaar geleden

Hehe, idd startonderbreker of relais 109 (en nieuwe monteur)...

Succes

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Relais 109 is inderdaad mogelijk.
Wegrijblokkering lijkt me stug want dan krijg je wel storing
sleutelsignaal zwak

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Huh? relais 109?? nooit van gehoord.
'wil uw auto niet meer bewegen, vervang relais ...' ;)

Nou relais 109 dan maar, moeten ze eerst bestellen hoor ;). idd, startonderbreker had storing achter gelaten.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

freek..

was die dealer toevallig geen fietsenmaker? idd, in het magazijn liggen zakken vol met relair's, ik kan er wel van dromen dat nummer 109 vergeet ik nooit meer ;)

paul,

Santa (0), 18 jaar geleden

Wat nu, volgwagen? Vliegen die relais 109 er ZOOO snel doorheen dat je ze niet meer op voorraad hebt.....? Toch triest dat de dealer van Freek hier niet uitkomt met al dat opgeleide personeel. Of leren ze alleen maar computers uitlezen en diagnoses stellen wat de computer hun voorkauwt? Waar zijn ze, die monteurs die niet met de handen in het haar zitten als er wel klachten zijn maar de computer volhoudt dat er geen storingen zijn?? Als je een barst in je voorruit krijgt, geeft de computer ook niet dat de voorruit stuk is. Maar de barst zit er dan toch ECHT wel....! Echt een veel voorkomende gemiste kans. Voor produktbekendheid ga je toch JUIST naar de dealer.....? Of juist niet meer.....? :)

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

volgwagen kent dit probleem echt wel, daar heb ik geen twijfel aan! die dingen vliegen overal per gross het magazijn uit.. zijn ook niet te ontwijken, als zou je willen :)

paul,

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

bij ons hebben die dingen zelfs vleugeltjes.

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

dit probleem wordt vaak veroorzaakt door de startblokkering, relais 109 geeft meestal de kwaal dat rijdend de auto stilvalt.

overigens zelfs de wegenwacht monteurs hebben relais 109 bij zich, dus zegt genoeg dacht ik.

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Het was een grappie. Hmm ik begin het ook aardig triest te vinden allemaal...grote schande! Fouten maken kan gebeuren, maar dit is wel heel appart.

Ps: een voorruit van een A8 zal wel storing geven als er een barst in zit (voorruit verwarming onderbreking/kortsluiting met plus) ;) . Dus bij barsten eerst uitlezen :).

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Dat relais 109 hoort in de binnenzak van elke tdi bezitter thuis..... Ik zou met een tdi zeker niet zonder op vakantie durven. Overigens zou de gemodificeerde versie wel beter moeten zijn.

Als het de startblokkeerder is zie je het al aan het gele lampie (lijkt op een sleutel) dat aangaat als de auto weer afslaat. Heb je geeneens een testkast bij nodig.

Santa (0), 18 jaar geleden

Nou, volgwagen, wanneer je een barst in de voorruit van je A8 hebt, kun je volgens mij beter EERST je portemonnee uitlezen en daarna pas de auto..........;)

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

vanaf wa- plus ook ruitbeuk mee verzekerd klaas.

hehehehehe

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

hehehehe een A8 krijg je geen eens WA verzekerd.....;)

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

zeker wel volkswagen, je kan hem zeker wel wa laten verzekeren...... maar of die keuze verstandig is??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.