Volkswagen Golf: met spoed reageren alstublieft luchtmassameter

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: vr6 2.8

wie zou mij kunnen vertellen of het goed is of dat er spanning staat op mijn lucht massameter wanneer mijn sleutel uit het contact is kortom als alles uit is.en mijn massameter is dus warm terwijl ie heel de dag heeft stil gestaan heeft

ik zou willen weten of het hoort dat er spanning op moet staan als alles uit is zoniet wat zou het probleem kunnen zijn

jeffrey vr6

Geplaatst door jeffrey vr6 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

volgens mij absoluut niet normaal, hij behoort niet te verwarmen als de auto uitstaat, hij krijgt dan ook geen koeling met als gevolg kans op doorbranden.

Het zal waarschijnlijk ergens een relais zijn wat blijft hangen, is dit het enige wat onder spanning blijft staan ???

Groeten Marcel

jeffrey vr6 (0), 17 jaar geleden

ik heb ook problemen gehad met me ruitenwissers ik had zelf motortje geprobeerd en schakelaar aan me stuur bleek het een relais te zijn wat niet op zijn goede plek zat maar voor de rest heb ik nergens spanning op staan.alleen me interieur verlichten doet het ook niet als ik me deur open doet. de verlichting doet het wel als ik het knopje op gewoon verlichten zet dan wel maar als ik me deur open doet niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.