Volkswagen Golf: Elc. Brandstofpomp toevoer storing

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2H

VW Golf I 1.8 Cabrio
Volgende klacht , soms dan wil de Golf 1 niet meer aanslaan , Brandstofpomp kreeg geen stroom en relais is vervangen, klacht lijkt te verdwijnen als je maar doorstart of tegen de zekering kast rommelt, nu weet ik dat die niet waterdicht zijn maar alles ziet er nog goed uit. Op het moment dat je erachter wilt gaan meten dan doet ie het weer. Heeft iemand zoiets wel eens meegemaakt? Na mijn weten wordt de pomp niet door hoofdrelais aangestuurt
Alvast bedankt

Maarten6789

Geplaatst door Maarten6789 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

De stekker aansluitingen op de zekeringkast geven ook wel eens problemen.

Hans

Toledo GT (0), 17 jaar geleden

Dag Maarten,

pomp wordt oa. aangestuurd vanuit je bobine. Zitten echter wel meerdere kabels richting je relais echter je probleem zit hem niet in het al dan niet hebben van de juiste kabels maar meer in de werking daarvan. Zal er ergens eentje los moeten zitten en/of slecht contact moeten maken.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.