Volkswagen Golf: mijn golf start slecht bij koeler weer.

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8gt

golf start smorgens slecht bij koel weer maak ik de bougie's schoon loopt hij direct weer. en de hele dag goed. soms houd hij even in met optrekken maar niet altyd.
bij het afgelopen warm weer had ik geen last? heb ook al rotor en onsteking kap gereinigt hielp paar dagen maar nu krijgt hij het zelfde probleem weer terug. wie weet een oorzaak-oplosing met vriendelijke groet Re.

renebouma

Geplaatst door renebouma (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

zou eens beginnen met je koelvloeistof temperatuursensor te vervangen.. en evt (als het koude weer ook met vocht te maken had) je bougiekabels eens controleren op doorslaan.


mvg

renebouma (0), 17 jaar geleden

heb bougiekabels op doorslaan gecontroleerd maar ze slaan niet door.?? bij warm weer heb ik dit niet, en bij vochtig en koud weer wel .loopt hij een maal ook bij regenachtig weer heb ik de gehele dag geen last??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.