Volkswagen Crafter: mil motor knipper

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel

Beste,

Mil van de motor gaat soms knipperen, geen foutcode aanwezig, wanneer de contact uit gaat en je de motor opnieuw start is deze uit, de auto rijd verders prima.
Wie herkent dit?

Tevens nog een vraag voor de VW kenner, het groene sijmbool brand van de dimlicht wanneer je de motor start, de schakelaar staat op 0, verlichting brand (dagverlichting) vervolgens zet je de verlichtings schakelaar op aan en het groene sijmbool van de dimlichten gaat uit, en de verlichting brand dan net zoals met schakelaar uit...alleen het sijmbool is uit. is dit normaal?

alvast bedankt

gr. Arie vd Plas

arie1974

Geplaatst door arie1974 (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Crafter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 9 jaar geleden

In welke situatie gaat het lampje knipperen? Is daar een patroon in te ontdekken? Wat staat er over in het instructieboekje, misschien is het een aanduiding ergens van?

arie1974 (0) PRO, 9 jaar geleden

egr vervangen,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.