Volkswagen POLO 44 KW: Misfire cilinder 2 p0302

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Cgpb

Kennelijk een probleem dat er alleen is bij stationair en alleen als de motor goed warm is.

Een misfire (ontbreken van verbranding) kan vele oorzaken hebben.
Dat kan komen door b.v. mengsel probleem (te arm of te rijk), mechanisch probleem of omdat een onderdeel warm een raar signaal geeft (krukaspositie sensor).

kevin6265

Geplaatst door kevin6265 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kevin6265 (0), 5 jaar geleden

Goedenavond,ik heb een probleem met de polo van mijn vriendin,over enkele maanden terug kwam er foutmelding misfire cilinder 2 ,uit ervaring wist ik dat de penbonijn wel eens kan stukgaan,heb ze vervangen samen met de bougies,omdat de auto kleine afstanden doet hebben we het probleem niet meer gehad,nu heeft ze vandaag een grote afstand gedaan,en is de fout terug gekomen,nu hetgeen wat opvalt is dat de fout er steeds komtals de auto stilstaat bv voor rood licht,fout komt erop en auto draait dan op 2 cilinders,contact ff afleggen en traag starten en fout weg,auto loopt terug normaal,iemand dit al eens meegemaakt?

Alvast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.