Volkswagen Polo: mistachterlicht polo 9n

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 1900

Hallo,

Mijn vrouw haar polo 9n sdi haar mistachterlicht krijgt geen spanning.

Zowel op de aansluiting fiche achteraan meet ik geen spanning alsook net voor de fiche op de kabel meet ik niks (0,04V).

Zekering nagekeken en doorgemeten is goed.
Het hulplampje in het dash brandt wel tenzij ik de zekering er uithaal (om zeker te zijn).

Deze heeft geen trekhaak..

Is er ergens een relais die ik nog kan nakijken zoja welke en waar vind ik deze?
Of zit deze mee in de lichtschakelaar?

Alvast bedankt,

Yonigolfv

yonigolfv

Geplaatst door yonigolfv (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

yonigolfv (0), 7 jaar geleden

Beste mensen,

Het probleem is opgelost,
Ik was dus op de verkeerde draad aan het meten. Het probleem is dat de fiche die in de lampunit geklikt zit slecht contact maakte, met de fiche naar een kant gedrukt brandde het lampje wel. Dit heb ik tijdelijk opgelost door de pinnetjes in de lampunit een beetje te plooien, zodat ze nu wel goed contact maken. Denk dat ik wel een nieuwe lampenplaat (of hoe het ook noemt) ga bestellen en een fiche omdat ik geen zin heb om binnen de kortste keren weer met een los contact te zitten..
Bij het losnemen van de lampunit en dus ook de fiche, was de fiche omgedraaid en heb ik dus op de verkeerde pin gemeten. Alvast mijn excuses!!

Probleem opgelost dus ;)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.