Volkswagen Golf: Mistlichten

Bouwjaar: 1995

Hoi Luitjes,

Ik ben van plan om mistlichten aan de voorzijde van mijn Golf te gaan monteren. Het is een Golf uit 95. Ik ben in het bezit van een orginele verlichtingsschakelaar met dubbele functie voor mistlichten.

Mijn vraag is nu:
Is de kabelboom van dit type al voorzien van bedrading voor mistlichten voor?
Op welke pin achterop de verlichtingsschakelaar moet ik de bedrading aansluiten?

Groet Lé

22

Geplaatst door 22 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

nee, je zult zelf draden moeten gaan trekken... ff meten waar de stroom eruit komt als je de mistlampen inschakeld en vanaf daar draadje trekken...

mvg

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Op de verlichtings schakelaar hoef je niets extra aan te sluiten(er liggen al draden tot voor in de motorruimte). Kijk even of je op relaisplaats 10 een metalenstrip of een relais hebt zitten. dan kijk je onder de motorkap, er zit een grote ronde stekker midden aan de slotplaat/front. hier zitten aan 1 zijde een aantal loze contacten en draden, aan de andere zijde een hoop draden, meet nu aan de draden om te zien welke 2 van de mistlampen zijn(nummers weet ik niet uit mn hoofd namelijk). Sluit op die contacten aan de andere zijde van de stekker de mistlampen aan.
suc6

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

de voorberijding ligt er naar mijn weten niet altijd....

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

de voorbereiding ligt er altijd, tot aan de grote ronde stekker die volgwagen beschrijft.

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je ze nog niet aan het branden hebt.
Het is een 19 polige stekker achter de grille en je de grijs/gele draad hebben op pootje 5

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.