Volkswagen Golf: als koud is loopt hij echt zo slecht.

Bouwjaar: 1995

Lo lui,
Hoop dat iemand mij kan helpen,
Ik heb een golf3 1.6i cl, hij loopt op benizne en lpg, als ik smorgens wil starten duurt het 3 a 4 minuten voordat hij hem pakt de startmotor en accu enz.. doen het prima, maar hij pakt hem gewoon niet, als hij hem eindelijk gepakt heeft en hij doet het, dan moet ik ff geen gas geven want dan slaat hij weer uit.
Als ik dan eindelijk kan gaan rijden stottert hij als een gek niet normaal meer, op bezine ook maar wel iets minder, het display van mijn kilometer valt dan ook weg als hij gaat stotteren als ik dan ff mijn gas los laat dan pakt hij hem weer op echt heel vaag.
Nu heb ik bougies en kabels etc.. vervangen maar nog niet :( en het is vooral als het vochtig is.

Hoop dat iemand een idee heeft ?
Groetjes
Martijn

M.verhey

Geplaatst door M.verhey (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

stefan84 (0), 18 jaar geleden

zoals je al zegt,vochtig weer!zoek het ergens in de ontsteking/bedrading!spuit je kabels in met vochtverdringer en controleer verdeelkap en rotor e.d.

als ik het goed begrijp werkt je bendix niet goed >?of wat bedoel je precies met 'pakt' ? deze zit in/bovenop/ je startmotor voor de duidelijkheid!

Stefan

M.verhey (0), 18 jaar geleden

uh met pakt bedoel ik gaat lopen:)
maar heb de bedrading en verdeel kap en rotor allemaal vervangen dat is 4 dagen geleden gebeurd, daarom juist is zo vaag :( mijn start motor doet het gewoon goed :)

stefan84 (0), 18 jaar geleden

verzuipt hij niet gewoon ?

omdat als hij eenmaal loopt hij als een gek begint te stotteren?
ruikt hij dan ook naar benzine ?

en de ontsteking staat gewoon goed afgesteld neem ik aan ?

M.verhey (0), 18 jaar geleden

de ontsteking straat pirma ja, jah verzuipen zou kunnen ja, maar is dan normaal dat de kilometer teller ook uitvalt ?

stefan84 (0), 18 jaar geleden

nee ik denk eerlijk gezegd dat je km-teller er los van staat..maar kan ernaast zitten

M.verhey (0), 18 jaar geleden

ja maar als hij stottert dan valt juist ook de km-teller stand weg, voor een 20 sec. ofzo en dan komt ie weer terug, totdat hij weer stottert. Word er echt gaar van hehe, gister ochtend was het wel heel extreem, kan ik hem niet uitlaten lezen ofzo ? of heeft dat geen zin ?

tonny11609 (0) PRO, 18 jaar geleden

ja hoor je kan hem wel laten uitlezen als ik het zo lees denk ik een temp. sensor deze zit voor aan de motor op het huisje van de waterslang even de stekker er af kijken of het beter wordt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.