Volkswagen Golf: 1.9 TDI Kapot slot/mechanisme handschoenenkastje

Bouwjaar: 1997

Het handschoenenkastje van mijn GOLF CL 1.9 TDI 11/1997 is stuk. Een van de armpjes is afgebroken en de vergendeling werkt niet meer. Dat ene armpje is niet zo erg, omdat de ander nog goed werkt en het deurtje wel kan geleiden.

Wat vervelender is, is dat ik met de sleutel de vergrendeling niet meer kan bewegen. Daardoor kan mijn kastje niet meer dicht. Ik zie aan de binnenkant van het deurtje wel schroeven zitten, maar ik weet niet of ik ergens zo'n onderdeel vandaan kan halen en of dat wel gaat werken met de sleutels die ik heb. Heeft iemand een idee? Kan je zoiets gewoon bij de sloop halen?

Alvast bedankt,
StoneColdCrazy

StoneColdCrazy

Geplaatst door StoneColdCrazy (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

fredje3385 (0), 18 jaar geleden

onderdelen kan je bij vw dealer halen

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

olaf

even naar de sloop, dit type golf ligt daar vaak in overschot, doe daar je voordeel.

paul,

StoneColdCrazy (0), 18 jaar geleden

Allen,

Bedankt voor de reacties. Ik ga eerst naar de sloop, als ik er niet uit kom hoe ik dat ding moet inbouwen, dan laat ik weer van me horen ;-).

SCC

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.