Volkswagen Passat VR5: Moeilijk starten

Bouwjaar: 1999

Hallo,
Heeft iemand ervaring met het moeilijk starten van de motor als hij koud is? Zodra hij aanslaat loopt ie onregelmatig en gaat er iets draaien wat ik normaal niet hoor een soort fan of pomp..kan het niet thuisbrengen. Na een minuut of tien is het over en loopt ie als een zonnetje.

VR5 1999

Geplaatst door VR5 1999 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

temperatuursonde overleden schat ik zo in, is een vw kwaaltje. ding even laten uitlezen bij de dealer of bosch service of ie wel relevante waarde's genereerd en je weet waar je aan toe bent. Op de gok vervangen kan ook, prijs is ca 15¤ maar ik kan je niet exact vertellen waar hij huist bij dit motortype.

succes

VR5 1999 (0), 19 jaar geleden

Hallo Harry,
Bedankt voor je reactie. Ik zla maar een afspraak maken..misschien is het handig als ik hem s;morgens neerzet zodat ik het kan laten horen..het is echt een kabaal en het inhouden van de motor wordt steeds erger. Wat denk jij? Gisteren ook nog geconstateerd dat er olie onder de plastic afdekkappen komt..zal wel een lekke koppaking zijn. ben ik bang. gr Berry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.