Volkswagen Golf: moet ik gasklephuis met dezelfde serienummer zoeken.

Bouwjaar: 1993

goedendag,ik wil mijn gasklephuis vervangen,maar maak het uit als ik een vind met een ander serienummer of moet ik een met dezelfde serienummer als de huidige hebben.graag jullie antwoord.

harvey

Geplaatst door harvey (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 18 jaar geleden

zou het liefst ene monteren met hetzelfde nummer!om problemen naderhand te voorkomen!

is het huis defect ?

harvey (0), 18 jaar geleden

ja,de gasklepsensor deellast is defect,dat geeft het bij het uitlezen aan.

harvey (0), 18 jaar geleden

beste stefan, als ik dan een gasklephuis vind met een ander serienummer kan ik dat toch door een garage laten inleren.of hoe zit dat.

stefan84 (0), 18 jaar geleden

harvey

als je bv een sensor hebt die dezelfde waarde's heeft als jou oude dan maakt het niet zo veel uit als je er een ander gasklephuis opzet met een ander serienummer..

denk eerder dat als je een andere sensor monteerd die heel andere waardes aangeeft,je problemen gaat krijgen met het lopen van de motor,omdat de computer andere waardes krijgt en daardoor het een en ander veranderd of bijregelt..

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.