Volkswagen Caddy: Monteren trekhaak Caddy III

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI

Goededag, zouden jullie mij opweg willen helpen met het monteren van een trekhaak. Na het navragen van de kosten van een trekhaak plaatsen bij de dealer heb ik besloten om dit zelf te doen. Ik heb een trekhaak met een kabelboom (wagenspecifiek) via internet besteld en ik wilde gister daarmee aan de gang gaan. Ik ben al snel weer opgehouden omdat de bijgevoegde informatie (voor mij) niet voldoende is.

Wat ik graag zou willen weten of er schema's zijn hoe de achterbumper te demonteren is? Waar alle schroeven zitten en dergelijke? En ten tweede of er een schema is waar op aangegeven is hoe de verschillende panelen binnen in de auto losgehaald kunnen worden. Waarschijnlijk zitten deze vastgeklikt en kan je die met een schroevedraaier loswrikken, maar dit weet ik niet zeker, ik wil niks kapot maken natuurlijk. Ik ben wel elektrotechnisch onderlegd maar heb zoals jullie merken geen verstand van autos.

Ik weet niet of er schema's beschikbaar zijn, maar als jullie het mij ook kunnen vertellen is het ook prima.

Ik hoop op bruikbare informatie, gezien de inhoud van het forum moet dat goed komen. Alvast bedankt. En mochten jullie meer info nodig hebben laat het mij weten.

Groeten,

Kees

Kees_D

Geplaatst door Kees_D (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Kevin DT (0) PRO, 14 jaar geleden

misschien lukt het wel met deze handleiding?

[url=http://www.megaupload.com/?d=NEQDWT5P]trekhaak[/url]

[url=http://www.megaupload.com/?d=PLIIJHWM]kabelset[/url]

Kees_D (0), 14 jaar geleden

Kevin,

Bedankt voor de snelle reactie. De handleiding van de trekhaak heb ik zeker wat aan. Alleen de handleiding van de kabel wat minder. In die handleiding wordt aangegeven dat er achter een klein kapje weggehaald moeten worden, alleen bij mijn caddy is dat anders. De wielkassen zijn bij mijn caddy niet zichtbaar, in de handleiding wel.

Weten jullie misschien of er een soort monteurs handleiding is voor de caddy waarop staat aangegeven waar welke schroeven en 'klipjes' zitten voor het intrieur van de caddy?

Alvast bedankt.

Groeten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.