Volkswagen Passat: Monteren trekhaak met bekabeling

Bouwjaar: 2000

Ik heb een trekhaak aangeschaft met 13-polige bekabeling. Ik heb een auto van vóór de facelift in 2000 en de trekhaak komt van een auto na de facelift. Weet iemand of de bekabelingset verschilt? Deze moeten namelijk om de achterlichten worden aangesloten maar gaat dat passen?

alvast bedankt voor de hulp

avbuul

Geplaatst door avbuul (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Tim_vr6 (0), 18 jaar geleden

kijk eens op www.brinkweb.com.
kun je alle trekhaken en kabesets bekijken.

Martijn7391 (0), 18 jaar geleden

De 13 polige stekker is met name bedoeld om de aanhanger van een onafhankelijk schakelende mistachterlamp te voorzien. Daarnaast wordt voor caravans een permanente stroomdraad aangelegd, rechtstreeks vanaf de motorruimte naar achteren.Je hebt het 'Jaeger" systeem (Duits, ook wel Hella) en je hebt Multicon West systeem. Het Jaeger systeem heeft m.i. de meeste kansen voor de toekomst. Ook de VW standaard. Kijk op caravan.nl voor aansluitschema's en links.

avbuul (0), 18 jaar geleden

Martijn, Bedankt voor je informatie. Ik heb daar gevonden wat ik zocht.

Arjan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.