Volkswagen Passat: passat 98 achterbrug

Bouwjaar: 2005

Mijn achterwielen staan allebei scheef en daar kan niks aan gedaan worden zeggen ze in de garage,nu slijten mijn banden wel heel erg snel aan de binnenkant.Hoe zou dit komen ?de wagen heeft geen ongeval gehad en wat kan mij dit kosten om het hersteld te krijgen?

mservot

Geplaatst door mservot (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

12 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

nieuwe achterbrug lijkt mij de enige oplossing hiervoor.. maar dat had je zelf vast ook al bedacht..

en wat betreft nooit schade gehad.... een auto komt niet altijd zo mooi van de trailer af zullen we maar zeggen..... dus als jij hem heel mooi koopt wil niet zeggen dat hij dat ook altijd is geweest.


mvg

mservot (0), 18 jaar geleden

Bedankt ,maar heb jij een idee wat de kostprijs is het is maar dat de garage niet overdrijft met de prijs want ik vertrouw ze niet meer.Grtn.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

michel..

welke prijs kreeg je te horen!

paul,

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat dacht je van onderdelenlijn of iets dergelijks, een achterbrug van een passat die een frontaaltje aan de voorkant heeft gehad is nog goed bruikbaar........

Scheelt een hoop poen, en desnoods vraag je aan de desbetreffende sloper of je hem eerst aan de auto mag komen bekijken. Dan kun je aan de schade wel zien of de achterwielophanging te lijden heeft gehad.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

http://img243.echo.cx/img243/9360/deuk7s..." border="0" width="480" alt="Image Hosted by ImageShack.us" />

dit bedoelt harry... van zoiets een achterassie kopen, meestal zit deze dan al behoorlijk los...

mservot (0), 18 jaar geleden

Ik ga waarschijnlijk morgen een prijs te horen krijgen maar ik zou een beetje voorbereid willen zijn vooraleer ik naar de garage ga .alvast bedankt voor de reacties .grtn Michel

Frank3197 (0), 18 jaar geleden

Even een vraag tussendoor, hoe voeg je een afbeelding in in een reactie? Werkt dit met ubb of gewoon link invoegen???

Gr Frank.

mservot (0), 18 jaar geleden

In de garage hebben ze gezegd dat het met het vervangen van de steekassen opgelost zou zijn en deze kosten 166¤ het stuk zonder plaatsing.
grtn Michel

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Paul, die auto die jij hebt afgebeeld.... Knappe jonge die die as onder een passat krijgt...... Dit is letterlijk japscreap

Enne, steekassen hebben geen barst te maken met de scheefstand van de achteras. Klinkt als broodje aap verhaal..... Of bedoelen ze de asstompen van de achteras??? Vind het knap als je die krom hebt gekregen, en dan nog allebij ook..... Was tijdens de autocross altijd het laatse wat stuk ging aan een VW.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

klopt harry! het is idd, een mazda 626

had zo geen plaatje van een ander frontaaltje!

ging ff om het idee...

paul,

mservot (0), 18 jaar geleden

Harry blijkbaar zijn ze toch krom zonder maar ergens tegen te rijden en inderdaad met die steekas te vervangen ben ik alleen maar geld kwijt die afzetters.Nu moet die achterbrug toch vervangen worden ,in occasie te verkrijgen voor 300¤ ?hoelang zullen ze er aan bezig zijn?

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Red je zelf, even de passat op zijn kop op de straat....... Nee hor, moet op de brug gebeuren, montage en demontage is klusje voor 2 man (gewicht van de as) Zit er in ca 2 uur onder (is dus 4 uur arbeidsloon) Daarna moet de auto totaal uitgelijnd (voor en achteras) worden, dat kost ook een uur of 2.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.