Volkswagen Golf IV: Mooi weer auto

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AZD, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Na het monteren van originele bougies, originele bobines, nieuwe kleppendeksel pakking houd de wagen (nog) steeds in, zowel met warme als koude motor, de nieuwe bobines hebben de motor wel wat gretiger gemaakt.
Ook recent distributie en waterpomp vervangen en beurt gehad.

Als het droog en zonnig weer is is is het inhouden iets minder aanwezig maar bij vocht en regen is het dramatisch dan lijkt het of krijgt hij te weinig benzine en schokt enorm.
Als je de wagen weer opnieuw start heeft ie nergens last van.

Stationair draait de motor goed.

Het voelt of word tijdens het rijden voorzichtig aan de auto getrokken en weer los gelaten, je verneemt het ook aan het gaspedaal en trek je stevig door dan houd hij schoksgewijs in.
Wyns reinigingsmiddel toegevoegd heeft weinig geholpen.
Qua kosten begint het de grens te bereiken.

Heb dit forum goed doorgenomen en een bijna zelfde probleem gevonden alleen lees ik daar niks over hoe de motor reageert bij vocht of regen.

Ik hoor graag van u.

Meikever

Geplaatst door Meikever (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.