Volkswagen Passat: motor afn

Bouwjaar: 1999

is het mogelijk om een motor 1.9 tdi type AFN uit een Golf3 over te bouwen in een Passat (ook type AFN 1.9 tdi).is het mogelijk motorsteunen steeds over te bouwen omdat motor in passat in de lengterichting ligt??past de turbo of moet collector ook overgebouwd ?

swa11235

Geplaatst door swa11235 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

komt zo 123 niet goed swa...

de distributie is anders,(waterpomp) ook mis je een 2-massavliegwiel met de daarbij behorende complete koppeling, ook de gaten steunen komen niet overéén
je zult goedkoper uit zijn met een passende ruilmotor..

paul,

swa11235 (0), 18 jaar geleden

ik moet zeggen ik heb de complete motor nog die eruit komt maar daar zijn de cylinders kapot de rest is ok .Ook nieuwe turbo (motor is over toeren geweest en zuigers krom,cylinders geraakt) dus alles kan overgebouwd behalve de steunen zodoende zou ik met een dergelijk blok uit een golf NIKS kunnen doen ??

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

de gaten in het onderblok (motor) komen niet overéén met de steunen..

met die motor kun je niks in de golf... kijk maar eens goed en vergelijk ze goed.. ze lijken idd, op elkaar maar niet in details!

paul,

swa11235 (0), 18 jaar geleden

bedankt hoor zal ik nog effe verder moeten zoeken om een blok te vinden uit een Passat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.