Volkswagen Golf IV: Motor draait niet even , geef ''schokken'' wat zou dat kunnen zi

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Hallo ,

Ik heb al ondervonden als ik hevig optrek bv . en dan moet ik ergens stoppen om aan te schuiven en hem dan in neutraal hou dan draaid hij precies niet gelijkmatig .. en geeft zo kleine schokken de motor maar als ik dan hevig rem en de auto stil staat dan draaid hij terrug normaal goed . trekken doet hij goed temperatuur en olie enz zijn goed . Enkel wat een verschil is als ik echt door trek Hoor je de turbo serieus fluiten .. ( net een dumpvalve) ma dan terwijl ik gas geef ?? het is een 1.9TDI AGR 90ok bj 1999

Alvast bedankt !

Taulant

Geplaatst door Taulant (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1355) PRO, 12 jaar geleden

Ben bang dat we er niet veel van begrijpen , is niet rot bedoeld maar misschien stuk voor stuk de verschijnselen omschrijven.
Wat gebeurd precies wanneer.

Taulant (0), 12 jaar geleden

Ewel het zit hem zo als ik op de baan ben ; en ik geef hem serieus toeren , en blijf door geven in 1ste , 2de , 3de versnelling enz .. daarnaa als ik naar '' null '' rem en ik sta achter een auto in neutraal traag te bollen dan geeft de motor zo schokken . Als ik dan gwn goed rem en hij staat totaal stil dan heeft hij dat niet .

Ik hoop dat ik het nu heb goe uitgelegd heb ?

Alvast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.