Volkswagen Golf 2: Motor geluid verbeteren

Ik zou graag het geluid van mijn cross auto een 'beetje' verhogen. Ik heb al eens de uitlaat er af gehaald, maar dat geluid was on uitstaanbaar (t was precies een groot grasmachine:) ).

Kan er iemand mij helpen?

christopheva

Geplaatst door christopheva (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

thijsmail (0), 19 jaar geleden

Ligt eraan wat het mag kosten. als je er wat voor over hebt is het beste een sportuitlaat, dan heb je een monotoon zwaar geluid. Mag het niks kosten dan kun je als eerste de filter uit het huis halen, en dan ff de luchtinlaat "dicht" maken met een stukje panty van je moeder ofzo. en je kunt ook wat gaatjes in de uitlaat boren.. Mag eigelijk niet, maar als je het aan de bovenkant doet van de uitlaat, dus uit het zicht van de apk keurmeester zie je r niks van. En hoezo was het geluid onuitstaanbaar toen je m erafgehaald had? ik heb weken zo rond gereden. dat vindt de buurt ook leuk als je 's ochtends vroeg weggaat. Haha. Thijs

christopheva (0), 19 jaar geleden

Merci voor de tip van het boren in de uitlaat ;) (slim gezien).

Maar wat bedoel je met "de lucht inlaat dicht maken"? Hoe kan dit meer lawaai maken?

En ik had heel de buis van de uitlaat er af gehaald; vanaf het begin van de motor. Jij zal wrs enkel het laatste deel van de buis eraf gehaald hebben? (wat bij mij niet lukt :( )

thijsmail (0), 19 jaar geleden

met dat dicht maken bedoel ik afsluiten voor vuil, bijvoorbeeld bladeren ofzo, je vangt dan met die panty de bladeren en andere rotzooi op. en inderdaad ik had de eerste keer alleen de einddemper erafgehaald, gaat dat bij jou niet dan?
Thijs

christopheva (0), 19 jaar geleden

Ok, begrijp het. :D

Jep, de uitlaat pijp van mijn cross auto is ooit eens helemaal vast gelast (weet ook niet waarom).

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

dan zit er niks op dan de haakse slijper er in te zetten net voor de achterdemper. succes gegarandeerd.

thijsmail (0), 19 jaar geleden

Let er wel op wanneer je hem inderdaad door gaat slijpen, dat wanneer je hem terug wilt zetten, bijvoorbeeld voor de apk, dat je hem niet te dicht bij de einddemper doorslijpt. Dan is het namelijk niet meer mogelijk om er bij het terugzetten een mof tussen te zetten. Lassen kan natuurlijk ook, maar dat is meer werk..

Thijs

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.