Volkswagen Golf : golf gti 8v stationair te hoog

mijn gti 8v loopt stationair 2000 t/m. Als ik hem start hapert hij aan alle kanten.(als hij koud is)en gaat van 500 a 600 t/m tot 1800 a 1900 t/m heen en weer. Is hij eenmaal warm loopt hij -+2000 t/m. Wie weet hier een oplossing voor?????

kassie

Geplaatst door kassie , lid sinds 18 jaar geleden

3 Reacties

maurice7553 PRO, 18 jaar geleden

hallo welk jaar is de golf ??
kijk eens of je geen valse lucht heb
controleer je vacuum leiding naar de rembekrachtiger
als ik meer info van de aut heb kan ik meschien wat meer tips geven

Jean-Paul5236, 17 jaar geleden

Moderne uitvoeringen de GTI, nou ja vanaf ong. bouwjaar 1986, hebben een automatische koudestartregelateur. Zit bovenop het motorblok, rechtes van het kleppendeksel. Aan het apparaat zitten een paar slangen en een stekker. De slangen kunnen niet luchtdicht zijn, valse lucht. De regelateur blijft nu als het ware zoeken naar een goed compromis tussen benzine en lucht, maar zal hier niet in slagen vanwege een evt. valsluchtprobleem. Kan ook evt. temp.sensor in koelhuis zijn, zit op de kop.

Succes,

JP

kassie, 17 jaar geleden

hij is van 87 motor type pf (79kw)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.