Volkswagen Passat: motor hapert bij het optrekken met een koude motor

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 130PK

Het starten van de motor gaat probleemloos. Wanneer ik in mijn 2de versnelling ga en terug optrek, hapert de motor. Dit komt voor bij koud weer.In de zomer geen enkel probleem. Dit voorval gebeurt enkel de eerste minuut, nadien loopt hij prima. De VAG computer gaf een zeer slechte waarde: rond de 2,98 aan voor de 3de injector. Deze 3de injector is vervangen, maar de waarde is hiermee niet veranderd. Dan maar een nieuwe bekabeling van de injectoren gestoken. De 2,98 waarde stond weer op de VAG computer. De 2,98 vinden we ook terug wanneer de motor warm is. Suggesties.

Den Helge

Geplaatst door Den Helge (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

waarde klopt, er is idd, 1 pompverstuiver met deze afwijking.... dat hoort zo. indien een kabelboom defect raakt krijg je de storing CILINDEROVERSLAG.

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.