Volkswagen Passat: Motor houdt in tijdens het rijden

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 74Kwh

Beste lezer,

Waar kan het aan liggen dat de motor inhoudt tijdens het lopen?
Als ik rustig rijdt is er geen probleem, alleen als ik meer vermogen van de motor ga vragen gaat deze schokken en houdt de motor in. Ik heb deze auto vandaag uit laten lezen en zij geven me aan dat er geen storingen in het blok te vinden zijn. Een onderhoudsbeurt zou een oplossing kunnen zijn, ze willen dan de bougies vervangen welke net vervangen zijn. Daarnaast willen ze de olie verversen en een nieuwe olie filter plaatsen en een nieuwe benzine filter monteren. Alleen het laatste lijkt mij een optie! Wat is jullie mening hierover?

Zijn er nog andere ideeën over dit probleem



Alvast bedankt,


Dennis.

dendee90

Geplaatst door dendee90 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Tiguan (0) PRO, 15 jaar geleden

-Is de Gasklephuis gecontroleerd ( kan ook problemen geven ) Gasklephuis reinigen en op nieuw in leren
-en hoe zijn de bougiekabels
-als de auto een luchtmassameter even een andere luchtmassameter proberen.

dendee90 (0), 15 jaar geleden

Gasklephuis reinigen en op nieuw in leren? (leren?) volgensmij is de luchtmassameter goed, er is dan ook geen storing gemeld als het gaat om de luchtmassameter. Bougiekabels zijn ook nog goed. Ik ga morgen naar de garage en daar wordt een nieuwe verdelerkap en rotor gemonteerd. Zou dit een probleem kunnen zijn?

Alvast bedankt,

Dennis.

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=dendee90]Ik ga morgen naar de garage en daar wordt een nieuwe verdelerkap en rotor gemonteerd. Zou dit een probleem kunnen zijn?

Alvast bedankt,

Dennis.[/quote]
Is dit de 3b Passat? (ivm 1997). Die heeft geen verdelerkap+rotor.
Model daarvoor wel.

dendee90 (0), 15 jaar geleden

Ja volgens de garage houder die volgens mijn kenteken gezocht heeft geeft an dat de verdelerkap+rotor eens zouden moeten vervangen. Dus daarom nog een keer mijn vraag: "kan het daar aan liggen?"
Kan het ook zo zijn dat een auto zoals deze welke in de laatste 4,5 jaar maar 25000 km gelopen heeft stottert door het weinig gebruiken?

Alvast bedankt,

Dennis.

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik zou ze eerst maar laten kijken wat er echt niet goed is ipv zomaar onderdelen gaan vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.