Volkswagen Passat: binnenverlichting rechter portier werkt niet en achterklep

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19 tdi

hallo,mijn binnenverlichting werkt niet als ik het rechterportier open,en op de achterklep werkt hij ook niet,heb mij laten vertellen dat er een microswitch in zit kan je die makkelijk vervangen? het is trouwens een variant

takeldoos20

Geplaatst door takeldoos20 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

Vragen zijn welkom. Mensen die jou proberen te helpen om tot een oplossing te komen verwachten van jou kant eigenlijk wel een reactie, met het liefst daarbij een oplossing natuurlijk...... Tot op heden zijn die uitgebleven??

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Gr. paul

Santa (0), 15 jaar geleden

[quote=takeldoos20]hallo,mijn binnenverlichting werkt niet als ik het rechterportier open,en op de achterklep werkt hij ook niet,heb mij laten vertellen dat er een microswitch in zit kan je die makkelijk vervangen? het is trouwens een variant[/quote]
Microswitches zijn NIET makkelijk te vervangen, tenzij je handig bent met de soldeerbout.
Maar ja, als je alles weet, is alles ook makkelijk.

Praktijk zal zijn: vervangen van de sloten door nieuwe danwel gebruikte.

Voor de rest sluit ik mij bij Paul aan.

takeldoos20 (0), 15 jaar geleden

sorry dat antwoorden uitbleven,maar dat is het gevolg van prive problemen,maar het betekend dus dat ik mijn portierslot moet gaan vervangen?
toch bedankt voor het andwoord

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.