Volkswagen Caddy: Motor loopt wel maar reageert niet op gas

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi 66kw

tijdens een rit in duitsland ongeveer 150km per uur kon ik opeens geen gas meer geven. Anwb computer gaf aan: kapote gaspedaal sensor. dit heeft hij gewist en ik rij één km verder en precies het zelfde naar de vw dealer gesleept en computer leest ook een kapote gaspedaal sensor uit. Ik vraag mij namelijk af of dit de werkelijke oorzaak is, omdat ik al langer te maken heb met een knipperende gloei spiraal, soms wel soms niet. Ben naar de garage geweest endaar zeggen ze remlicht schakelaar deze is er nieuw in gezet, maar probleem komt nog steeds af en toe voor.
mijn vraag heeft het een mischien met het andere te maken en moet de oorzaak mischien op een andere plek gezocht worden.
Vrg ,
Ernesto

caddy tdi

Geplaatst door caddy tdi (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

gaspedaalsensor kan men testen op werking... of deze daadwerkelijk stuk is kan men zien in meetwaardeblokken in het VAG PROGRAM.. ik verwacht echter niet dat het probleem hem zit in het gaspedaal maar destemeer in de pomp zelf.

paul,

caddy tdi (0), 17 jaar geleden

Volgens de auto bedrijf waar ik met de fout code defecte rempedaal schakelaar ben geweest moet er een nieuwe printplaat in ze konden namelijk niets vinden kosten meer dan 1000 euro, ik wil hem graag weer klaar hebben maar al die jonge snuiters die alleen maar en computer kunnen uitlezen en niet verder kijken vertrouw ik niet meer. km stand van de auto is nog maar 30.000

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

ernesto, hou vertrouwen in de mens... je weet, lekker brood koop je bij de warmebakker.. 1000,- euro is wat overdreven dat kan zeker door de helft. destemeer indien men een juiste diagnose kan stellen en hier gaat het vaak de mist in en worden veelal dingen zomaar nutteloos vervangen ''op goed geluk noem ik dat'' maar zo werkt dat natuurlijk niet..

paul,

caddy tdi (0), 17 jaar geleden

Dat van die 1000,- is echt waar, ik denk dat het een kleinigheid is. zit namelijk te denken aan een geoxideerd stekertje of iets anders wat de stroomkring onderbreekt. maar mischien ook wel niet hier moet even een specialist naar kijken. zou graag bij je langs komen deze week. Misschien kun jij het vinden, ik ga namelijk komende zondag naar Italie, en vertrouwen is er een beetje uit om met deze auto een lange rit te maken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.