Volkswagen Sharan: Motor management VW Sharan 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter 4 cilinder

Ik ben van plan om een Volkswagen Sharan te kopen, toe ik hem gisteren ophaalde had de garage er nog niets aan kunnen doen zodoende was er 1 elektrisch raam defect (wordt later verholpen) maar wat er gisteren avond gebeurde vond ik minder het motor menagement lampje ging branden.
Ik vertel dit aan de garage en die gaf het antwoordt hij staat al een aantal dagen zonder stroom en dan kan er iets ontregelen. Mijn vraag is is dit mogelijk?
ik ga komende zaterdag voor de 2e proefrit en hij zou alles in orde maken.
voor de rest is het een prima auto rijdt lekker en met gas ook erg zuinig.

alilex

Geplaatst door alilex (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (30) PRO, 18 jaar geleden

nou dat zal niet de oorzaak zijn want er staan er wel meer zonder stroom en dan gaat het lampje ook niet branden hij loopt ook op gas dat kan wel er voor zorgen dat het lampje brandt.
rijdt eerst nog maar eens en dan op benzine en op gas desnoods vraagje bij een dealer om even de storingen uittelezen dan weet je zelf ook of er storingen in staan.
groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.