Volkswagen Golf V: Motor moet vervangen worden ?

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400 fsi

Vorige week startte onze VW Golf 's morgens niet meer. Weggetakeld en onze garagist stelt diagnose: distributieriem vervangen.

Vandaag belt hij ons dat het probleem ernstiger is: motor moet worden vervangen !? Tussen 4000 en 6000 euro kosten ! Bovendien vertelt hij erbij dat de wagen altijd wel problemen zal blijven vertonen, wegen 'slechte reeks': het zou dus een gekend fenomeen kunnen zijn met een bepaalde reeks van dit model.

Heeft iemand gelijkaardige ervaringen gehad? Oplossing gevonden? Schadevergoeding ontvangen of zo?

Elke goede raad en/of tip is van harte welkom.

Bert

Bert Teuwen

Geplaatst door Bert Teuwen (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

niet dat er een nieuwe motor in moet wat vaker gebeurt is dat de uitlaatkleppen verbranden dan zal alleen de kop eraf moeten en dan moet de kop gereviseerd worden maar hoezo motor vervangen zitten de gate in de zuigers of heeft de motor geen compreesie of wat is er stuk aan de motor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.