Volkswagen Transporter: motor slaat af en toe niet aan

Bouwjaar: 1996

Het betreft een T4 met ABL motor klant staat regelmatig dat motor niet aanslaat meer bij warme als koude motor.Wij hebben geprobeerd met:brandstofretourslangen,klepje op brandstoffilter, geen resultaat het lijkt geen brandstofkwestie te zijn.Daarna zelf uitgelezen + bij dealer, geen nfoutcode's ook niet aan transponder e.d. nieuw los el.gedeelte geprobeerd,geen resultaat. ook vallen soms bij het starten of net aanslaan de temp en brandstofmeter even naar beneden en blijft soms als je de motor afzet deze een paar seconden doorlopen.
Wie helpt?
Hans.

hamalipa

Geplaatst door hamalipa (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

Startschakelaar achter het contactslot?

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Zit er een relais 109 in?? zo ja, is deze ooit al vervangen?? zo nee, dan een ander halen bij de dealer, zit een modificatie in.

(de oude types zijn slecht gesoldeerd)

s6

hamalipa (0) PRO, 19 jaar geleden

Het elektrisch gedeelte contactslot is al vervangen en ik kan in de zekeringkast geen relais met code 109 ontdekken, ik heb vanmorgen ook gemerkt dat met koude motor als je het contact afzet de motor nog gewoon 3 tot 4 seconden door blijft lopen

garageburgwal (0) PRO, 19 jaar geleden

Stopzetklep op pomp???

johndoornbosch (0) PRO, 19 jaar geleden

ABL heeft nooit een 109 relais alleen tdi, btw vervang de brandstofstop maar.

hamalipa (0) PRO, 18 jaar geleden

Mensen allemaal bedankt voor het meedenken, nadat we de startblokkering van de pomp geboord hadden,bleek de stopklep niet goed te functioneren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.