562 bezoekers online

Volkswagen Golf III: motor slaat niet aan

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Mijn volkswagen type golf 3, had een ontsteking storing. Die heb ik verholpen door de stroom verdeler te vernieuwen. Bobine gecontroleerd. Bougies geven een vonk af. Doch de motor slaat niet aan.
Nu blijkt dat er geen benzine naar de motor komt. Controle gedaan door de aanvoer leiding naar de carburateur los te koppelen en de motor te starten. Er kwam geen benzine. Ruikt wel een erg stevige benzine damp in de motor compartiment.
Kan iemand mij helpen met dit probleem.????

Franc0

Geplaatst door Franc0 , lid sinds 9 jaar geleden

3 Reacties

ricky PRO, 9 jaar geleden

Je moet even op de opvoerpomp meten onder je achterbank,als je gewoon 12 volt hebt (met aangesloten stekker en TIJDENS starten meten) dan is de pomp stuk.

ricky PRO, 9 jaar geleden

Je moet even op de opvoerpomp in de tank meten die onder je achterbank zit,als je gewoon 12 volt hebt (met aangesloten stekker en TIJDENS starten moet je meten) dan is de pomp stuk. Als er geen spanning op staat dan kunnen het meerdere dingen zijn zoals bdp sensor of een relais of bedrading enz.

Franc0, 9 jaar geleden

Bedankt. Ga ik meteen doen.
Ik koppel het resultaat terug

groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.