Volkswagen Golf: motor slaat slecht aan alleen als hij koud is

Bouwjaar: 1994

hallo ik heb het volgende probleem mijn golf 3 gti 8v uit 94 slaat koud erg slecht aan. ik heb bougie,s/verdelerkap/rotor/kabels/brandstoffilter. bobine alles orgineel vervangen. en de luchtmassameter ook hij loopt warm perfect alleen na een nacht stil staat slaat hij slecht aan. als hij 1x heeft gelopen slaat hij direct aan. en als hij warm is ook dus alleen met een nacht staan. niet. wat zou het kunnen zijn. electrice gedeeldte contactslot?? of wat anders ????

type 3

Geplaatst door type 3 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

vervang je koelvloeistoftemperatuursensor eens.. dit zal waarschijnlijk je probleem zijn.


mvg

type 3 (0), 18 jaar geleden

en waar zit deze?. ik heb maar 1 sensor op het mondstukje op de cilinderkop zitten. deze is ook voor de tem meter. ik lees weleens dat er 2 zitten maar bij mijn motor 20 8v code 2e zit er daar maar 1. en als deze stuk is heb je dan ook niet als hij warm is een probleem dat de computer denkt dat de auto nog in de warmloop fase zit. of heb ik dat verkeerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.