Volkswagen Golf 3 1.6 100 pk 74kw: startproblemen (koude start?)

Bouwjaar: 1997

Mijn golf uit 1997 heeft last van startproblemen.

Als ik 's ochtends mijn auto wil starten moet ik de auto soms 5 minuten doorstarten, voordat hij aanslaat. ik geef dan 1x een beetje gas. De motor moet dan eerst een aantal keren ploffen(olie verbranden?, voordat hij aanslaat.

temperatuursensor en bougiekabels zijn reeds vervangen

wie o wie kan mij helpen?

Thomo

Geplaatst door Thomo (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Uit laten lezen.
Lijkt op krukassensor

techno11283 (0) PRO, 18 jaar geleden

bougie dop eraf en kijken of hij vonkt ( schroeven draaier erin en dan 3mm van massa) vonkt niet dan inderdaad 99% kans krukaspositiesensor defect of vuil mvrgr

type 3 (0), 18 jaar geleden

krukassensor ...... iemand een idee waar deze bij een golf gti 20 8v uit 1994 zit??

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Krukassensor zit vooraan bij oliefiler en koeler.
Deze demonteren en voorste motorsteun ook anders kom je er haast niet bij.

krul (0), 18 jaar geleden

Als je probleem nog niet opgelost is: Ik had ook een dergelijk probleem. Weliswaar met een golf II uit 1988, maar bij mij lijkt de oplossing het vervangen van een slang te zijn. Er was nl. een vacuumslang waar een gat in zat. Hierdoor kan de benzine teruglopen naar de tank. Iedere ochtend een aantal keer starten voordat de benzine weer de carburateur bereikte. Het probleem lijkt nu een stuk minder te zijn. Dus tip: loop ff alle slangen na

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.