Volkswagen Golf: Inhouden bij warme motor

Bouwjaar: 1994

Ik ben in het beziot van een Golf III cabrio, met de 2.0 2E motor. Hij houdt in als ik gasgeef bij een warme motor. Dit tot zo'n 3000 toeren, daarboven gaat alles weer prima. Ben al bij de VW dealer geweest, daar zijn luchtmassameter, bougies, bougiekabels en lambdasonde vervangen, zonder resultaat (ja: ben 900 euro armer). Verder draait de motor keurig rond, loopt zo'n 1:12 en heeft de motor 115.000 km gelopen. Kan iemand mij een tip geven, of weet iemand een VW expert in de buurt van Amersfoort die er eens naar zou kunnen kijken?

tingi

Geplaatst door tingi (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Maitree (0), 18 jaar geleden

Mijn Peugeot heeft hetzelfde en na vele topics hier gelezen te hebben komt er geen duidelijk antwoord uit. Ik heb zelf ondertussen gasklephuis, bougies en bougiekabels (Brezan) vervangen. Nog geen verbetering (jawel, minimaal, motor loopt na iedere actie een fractie beter). Op de sloop een andere bobine en lambdasonde gehaald, bobine vervangen en bij mij trekt de auto door het hele toerenbereik (eindelijk) gewoon door.
Bij mij lag het dus aan de bobine (die is door te meten bij een garage).
Jammer voor je dat je een hoop geld hebt uitgegeven terwijl je probleem is gebleven. Die ervaring heb ik helaas ook zodat ik dit soort dingen nu zoveel mogelijk zelf probeer te doen met behulp van dit soort sites (en een vraagbaak)
Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.