Volkswagen Golf II: motor slaat tijdens het rijden soms zomaar uit

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

hoi
kan iemand mij helpen? ik heb kort geleden een golf gekocht voor weinig. Alleen als ik rij dan wil hij soms wel eens afslaan als ik bijvoorbeeld langzamer ga rijden of gewoon terugschakel.. de auto start meteen en loopt netjes stationair.
ik heb de onsteking reeds vervangen want dat zeiden ze in de volkswagen garage, dit hielp dus achteraf helemaal niets.
wie weet er nog een oplossing

rustig

Geplaatst door rustig (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Staat de ontsteking weer goed afgesteld na montage ?

Controleer anders de vacuumslangen en carburateur + voetpakking, deze laatste geeft vaker problemen.

dop27 (0) PRO, 13 jaar geleden

ik denk dat je een motor met electrische carburateur hebt deze geven wel vaker problemen soms kun je inderdaad iets doen met de ontsteking ,vacuumslangen ook erg belangrijk, er zit een vrij dikke slang van het inlaatspruitstuk naar de rembooster aan de stuurkant van de auto voel eens aan de achterkant van die slang net in het bochtje willen ze graag stuk gaan de dealer verkoopt ze voor een euro of 10,als dat het niet is word het een lastig verhaal diagnose aan deze carb.is erg lastig en reparatie vaak duur,je moet via via iemand proberen te vinden die er echt verstand van heeft en zich er in wil verdiepen suc6

Bumper83 (0), 13 jaar geleden

heb zelf o.a. een Golf II uit '87 die er ook spontaan tijdens het rijden wel eens mee stopte, dit bleek na veel zoekwerk achteraf een slecht contactmakende massakabel. Je zou deze eens na kunnen lopen voor de zekerheid?!

avandalen (0), 13 jaar geleden

Probeer altijd eerst even het brandstofrelais. Een haperend relais geeft vreemde en sporadisch storingen en geeft geen foutmelding in het storingsgeheugen. Even inspuiten met Kontact 61 contactspray en daarna kijken of het helpt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.