Volkswagen Vento 1800: Motor uitval...

Bouwjaar: 1992

mijn motor valt steeds uit tijdens het rijden, na het uitvallen start hij wel gewoon weer.. Ik dacht eerst alleen in bochten, maar nu valt hij bij stationair draaien al uit! en dit gebeurd om de km! zeer vervelend dus en levensgevaarlijk.
Na het vervangen van de brandstofpomp en het controleren van de relais, dacht ik er te zijn, maar nee, het is nog steeds even erg. er zat volgens de monteur troep in de pomp. kan dit nog steeds in de tank zitten dat het simpelweg aangezogen wordt?? moet ik dan de tank reinigen, zo ja hoe doe ik dit? De motor heeft pas nog een grote beurt gehad, dus das in orde. kan het hem aan het brandstoffilter liggen.

bvd!

will_gti8v

Geplaatst door will_gti8v (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb een golf 1991 gehad met dit probleem, de contactschakelaar van deze auto was defect en gaf deze ellende. Was te constateren door te morrelen aan de sleutel terwijl de auto liep. Dan was het zomaar ineens over.....

succes

will_gti8v (0), 19 jaar geleden

ik denk niet dat dit het is, aangezien hij langzaam uitvalt.. de toeren nemen langzaam af, en als je de koppeling intrap is het helemaal zo gebeurd. het lijkt wel alsof hij geen lucht of benzine krijgt. het luchtfilter is pas nog gereinigd en gecheckt, dus daar kan het niet aan liggen..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.