Volkswagen vento tdi: achterasrubbers

Bouwjaar: 1997

hallo .

ik zouw graag willen weten of er wel eens probemen zijn
met de achterasrubbers ik denk dat ze niet goed zijn van mijn vento als ik over een drempel rij dan hoor een klinkkent geluid
schokbrekers zijn nieuw kmst is 172.000 km tot deze kmst
zijn alleen de achter schokbrekers en voor schokbrekers vernieuwd en zou van juli wel eens willen weten wat er zo nog meer aan kapot kan gaan aan mijn vento anders ruil ik hem in.
zouw wel zonden zijn hij rijd verders wel goed.

bjorn79

Geplaatst door bjorn79 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

vanzanten (0) PRO, 19 jaar geleden

is een veel voorkomende kwaal bij vento's en golfjes 3. je krijgt het geluid wat je omschrijft en meestal begint hij achter ook een beetje zoekerig(dweilerig) te rijden. zit niks anders op dan de achterasrubbers te vervangen. succes

bjorn79 (0), 19 jaar geleden

bedankt Arie en wat gaat me dat ongeveer kosten ,is zeker veel werk of niet .

en weet je wat er nog meer aan kapot kan gaan wat veel voor komt. dan kan ik daar rekening mee houden. maar toch bedankt

Pim 328 (0) PRO, 19 jaar geleden

Op zicht is een Vento een vrij goede auto met wijnig echte problemen. Als je gaat vergelijken met een Golf4 of Bora heeft de vento weinig problemen.
Maar bijvoorbeeld een uitlaat, distr. riem, remmen en banden dit zijn allemaal delen die je wel kunt verwachten, maar dit is ook allemaal een stuk onderhoud.
Tevens een olie lekkage (achter de distributie), dus de keringen die gaan lekken maar dit is ook geen grote ingreep.

vanzanten (0) PRO, 19 jaar geleden

sluit mij aan bij pim, vento is een prima auto. maar onderhoud heb je met iedere auto. dat ze een stuk beter zijn dan de golf 4 en bora ben ik ook met pim eens. maar vind toch , en hier laat vw toch een steekje vallen, dat ze nogal gevoelig zijn voor roest. heb zelf al een paar keer meegemaakt dat de dorpels begonnen te roesten(onder de bestuurdersdeur, achter de rand waar de krik onder moet) en tevens roest aan het kofferdeksel is niets vreemd bij deze auto. wielkast randen die spontaan beginnen te roesten, of "zomaar spontaan" midden op de deur. dus wat roesten betreft was de golf 2 / jetta weer beter. maar er zullen ook vast exemplaren zijn die niet gevoelig zij nvoor roest, maar dit is in ieder geval wat ik heb gezien. wat het vervangen voor de achter as rubbers kost weet ik niet precies, maar ga der maar vanuit dat je zowiezo niet onder de 250,- zit. bij een universele garage, bij een dealer ben je zeker meer kwijt.

bjorn79 (0), 19 jaar geleden

beste arie van zanten wil je voor mij even een berichtje achter laten dat achterasrubbers moeilijk zijn te controleren dit is voor het autobedrijf waar ik me auto heen heb gebracht voor het vervangen van de achterasrubbers maar ze vinden dat ze nog goed zijn ,en moest daar wel even 80 euro voor betalen maar ik hat al vernomen dat ze niet of moeilijk zijn te controleren zijn, dus hat ik gezecht vernieuw maar, zonder er eerst naar te kijken . maar dat hebben ze niet gedaan ..ik heb de bovag ook er bij geroepen die is er nu mee bezig ..al vast bedankt

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, bjorn


het is simpel bij deze rubbers ga rijden met de auto en kijk of deze ook strak blijft in de kont ( tijdens het rijden trekken aan het stuur van l naar r ) ook mogen er geen bijgeluiden zijn waar tenemen als er over hobbels word gereden.

ook kunnen ze er met een lepel tussen om zo het slechte rubber op te sporen.


paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.