Volkswagen Polo: motorombouw

Bouwjaar: 1996

ik heb n polo als tuningsproject gekocht ben nu bezig met de carroserie als die klaar is wil ik n andere motor iemand enig idee of n vr6 motor er in past?

bas929

Geplaatst door bas929 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

gaat je niet lukken, en is ook geen typegoedkeuring voor, dus ding zal ook nooit te verzekeren zijn. Of wil je het als circuitauto gebruiken??? Dan is er meer mogelijk. Maar wel voor ver gevorderde hobbyisten (schutbord zal je verplaatsen moeten, ten koste van binnenruimte en dashboard.

bas929 (0), 18 jaar geleden

harry bedankt voor je reactie heb je meschien dan n andere optie kwa motor maar t moet wel snel zijn hoeft geen type godkeuring voor te zijn

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

1.8 Turbo (230 pk is haalbaar) van audi TT is er (met een hoop aanpassingen) in te krijgen als je als basis een 1.9 dieselpolo hebt......

bas929 (0), 18 jaar geleden

harry heel erg bedankt denk wel dat DAT GENOEG IS

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.