Volkswagen Caddy Maxi 2016: motortemperatuur

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 2K-SA, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 75

temperatuur loopt op zodra olie temperatuur op 87 graden komt. Indien ik de motor laat draaien in vrijloop daalt de temperatuur naar 95 graden, zodra de motor wordt belast stijgt de temperatuur
evenals de temperatuur van de olie. Thermostaat reeds vervangen en bracht geen soelaas.

Geplaatst door

Pactac (65)

al 1 maand lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Waterpomp is een optie
Werkt de electrische pomp ook ?

kaleido 1 6060
badge vip badge

1 maand

Denk dat de waterpomp werkt aangezien de verwarming werkt, van elektrische pomp heb ik echter geen weet. Dat ga ik even moeten controleren! Alvast bedankt voor de tip.

Pactac 65

1 maand

Waterpomp stuk.

harry4203 2255
badge vip badge

1 maand

Zou best kunnen, ik zie geen circulatie in het expansievat en ik denk dat je dit normaal toch moet. Het niveau stijgt wel wanneer hij warm komt, maar met de dop eraf zie ik geen retour, dus idd die waterpomp zou het wel eens kunnen zijn, bedankt!

Pactac 65

1 maand

Was dus elektrische waterpomp die stuk was. Ze kon mechanisch niet meer schakelen, maar de spoel was niet defect waardoor er ook geen foutcode was! Allen bedankt voor de tips!!

Pactac 65

3 weken

Mooi bedankt voor de feedback.

kaleido 1 6060
badge vip badge

3 weken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy Maxi of stel zelf een nieuwe vraag.