Volkswagen POLO sdi: Multiriem piept

Bouwjaar: 1998

Hoi,

Na het vernieuwen van de multiriem blijft deze irritant piepen. Kan ik, net als vroeger, de snaar een beetje inspuiten met een of ander, heeft iemand tips? Dank

vegadesigns

Geplaatst door vegadesigns (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

als het een riem van het merk gates is kun je er niks aan doen hij blijft piepen. met een originele riem is het probleem over. het kan ook zijn dat hij niet strak genoeg staat.

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

een KLEIN beetje siliconenspray doet ook wonderen, maar het probleem blijft er niet mee weg. Spuit je teveel.. dan kan de riem gaan slippen...

Chris Dontje (0), 19 jaar geleden

ik heb ook eens een imitatie riem erop gehad die piepte. Kon het eerst niet vinden, dynamo gereviseerd, waterpomp, spanrol ook.


Tenslotte met hangende schouders naar VW om een originele riem( kost bijna niets meer) te halen en gepiep was in 1 maal over.
Was voor mij een duur riempje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.