Volkswagen New Beetle: na 2 dagen slecht aanslaan

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: aqy

wij hebben een 2.0l staan met het volgende probleem. hoe langer de auto stil slaat hoe slechter hij begind aan te-slaan. LMM is al vervangen ivm inhouden bougie kabels en bougies. injectoren gereinigd en getest, en brandstof druk regelaar zijn vervangen. pomp druk is goed. tempetatuur sensor is vervangen, gasklep huis is gereinigd en ingeleerd. heeft er iemand nog een optie?

Geplaatst door

peter01 (0)
badge

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Stond er in eerste instantie een storing in?

ricky 10
badge

17 jaar

Loopt de benzine niet terug in de tank of zoiets waardoor de motor niet direct voldoende brandstof krijgt?

Santa 0

17 jaar

Spuit de stekker van de temp.sensor eens in. Ik had ook startproblemen met 2.0 benzine, na nieuwe tempsensor en luchtmassameter en gasklkephuis reinigen geen echte verbetering. Schoonmaken van contacten stekker hielp wel. Sindsdien geen startproblemen meer gehad, nu zeker 3 maanden geleden.

Suc6 John

het als of de injectoren en de onsteking pas beginnen als de start motor al een tijdje draait. BDP sensor en nokkenas sensor maar dat beeld is goed. de bdp sensor begind op 1 volt. dus de spanning is hoog genoeg.
brandstof pompdruk ruim voldoende. alvast een nieuwe accu geplaatst ivm een eventueel te lage start rotatie snelheid. imand nog meer hinten? staan trouwens geen storingen in.

peter01 0
badge

17 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.