Volkswagen New Beetle: koelvloeistoflampje knippert

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2ltr

Het koelvloeistof lamje dat in eerste instantie blauw is en nadat de motor warm is vanzelf uitgaat, begint spontaan te knipperen. Het knipperen is zeer onregelmatig. Zowel bij een warme motor als nog bij een koude motor begint die te knipperen. De auto is inmiddels al twee keer uitgelezen. De laatste keer bij de dealer, er kwam alleen een defect van de lmm uit. Deze is inmiddels ook al twee keer vervangen. Nog steeds blijft het lampje knipperen! Er zit genoeg koelvloeistof in dus daar ligt het zeker niet aan. Voor de rest loopt de auto gewoon goed! Ik heb hem nog niet zo lang het benzine verbruik viel mij wel vies tegen ! 1:8 ongeveer.... Iemand hier ervaring mee.

beetle25

Geplaatst door beetle25 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Sensor in reservoir is stuk,compleet reservoir dan vervangen,en ja,met benzineverbruik en olieverbruik is hij niet zuinig.

Ricky

beetle25 (0), 16 jaar geleden

bedankt voor je reactie Ricky! enig idee wat zo'n reservoir kost?en of waar ik dit het beste en goedkoopste kan laten maken?

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=beetle25]bedankt voor je reactie Ricky! enig idee wat zo'n reservoir kost?en of waar ik dit het beste en goedkoopste kan laten maken?[/quote]
reservoir kost om en nabij 30,- monteren kun je waarschijnlijk zelf, het stelt niets voor.

Gr. paul

beetle25 (0), 16 jaar geleden

ok...heel erg bedankt voor de reactie...ga dat maar eens vervangen :)

steef11065 (0), 16 jaar geleden

zelfde gehad bij golf 4

kosten 10 euro erg makkelijk te vervangen

grtn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.